VXO Ultrafest 2023
VXO24h (SM24h)

Växjö Löparklubb tackar alla löpare, support och funktionärer för en lyckad och väldigt rolig tävling

Välkomna åter 2024!

Välkommen till VXO Ultrafest 2023!

Svenskt Mästerskap och Ultralöpningsfest i Växjö 29-30 april 2023. För andra året i rad arrangerar Växjö Löparklubb, i samarbete med  Svenska Friidrottsförbundet, VXO24h och SM i 24-timmarslöpning.

NYTT FÖR I ÅR är att vi, samtidigt som SM i 24-timmarslöpning avgörs, arrangerar en FRONTYARD för er som inte känner sig manade att springa i 24 timmar. 

För Frontyarden återanvänder vi förra årets SM-bana för 100k och springer runt Trummen. Varvet är ca 3,2 km långt. Andra varvet startar 32 minuter efter första.. Tredje varvet startar 31 minuter efter andra… Fjärde varvet startar 30 minuter efter tredje… osv…. Är man i mål innan tiden är ute på ett varv är man kvar i tävlingen. Tävlingen håller på så länge det är någon kvar på banan.

Hur långt klarar du…?

Viktiga datum


Banskiss och karta 

Tävlingsarenan är lokaliserad till de öppna gräsytorna vid Trummens södra strand. Varvning sker vid arenan, där det också finns plats för arrangörens gemensamma tält samt plats för egna. Den flacka varvbanan för VXO24h är ca 820m lång och underlaget består främst av asfalt med vissa gruspartier. Tävlingsbanan för VXO Frontyard går runt sjön Trummen. Det är ca 3,2km runt sjön, asfalt med vissa gruspartier.


Resultat VXO Ultrafest 2022

Kontakt

Använd formuläret eller maila vxo24h@vaxjoloparklubb.nu!